Activiteitenpagina

Happy Noroez!

Er zijn zoveel mooie culturen in Overvecht, daar staan we dan ook graag eens bij stil staan. Op donderdag 21 maart vindt het Perzisch Nieuwjaar plaats. Om aan onze bezoekers van Shoppingcenter Overvecht te laten zien dat we hier dan ook graag bij stil staan, worden er op deze dag heerlijke hapjes uitgedeeld!


Het mooiste paasei van Overvecht

Drie basisscholen ontvangen van Shoppingcenter Overvecht een maand voorafgaand aan Pasen een groot paasei. Aan de kinderen van de gekozen basisscholen is het de taak om dit paasei zo mooi mogelijk te beschilderen! De paaseieren worden in het winkelcentrum geplaatst. Dan is het afwachten welk paasei de bezoekers het mooist vinden?

Ook zo benieuwd naar de eieren? Kom dan van 10 tot en met 20 pril langs en steun je favoriete basisschool door op hen te stemmen. Tot dan!


Moederdag

Op Shoppingcenter Overvecht draait het op zaterdag 11 mei om de moeders van Overvecht! In het winkelcentrum lopen de shopboys rond om de boodschappen van de moeders te tillen.  En dat is nog niet alles, want er lopen ook uitdeelheren rond om aan alle moeders heerlijke hapjes uit te delen. Uiteraard iets waar alle vrouwen gelukkig van worden.. Een ode aan de moeders van Overvecht!

Activiteiten

Facebook
Nieuwsgierig wat er op onze Facebookpagina gebeurt? Bekijk onze Facebookpagina.

Actueel

Iedere laatste zondag van de maand koopzondag!

Supermarkten hebben afwijkende openingstijden.

 

Nieuws

Lees meer over het vernieuwingsplan Shoppingcenter Overvecht

Op de hoogte blijven van activiteiten en nieuwtjes?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief of voordeelpas