Activiteitenpagina

Het mooiste paasei van Overvecht 27 Maart -24 April 12.00-16.00 uur
Drie basisscholen ontvangen van Shoppingcenter Overvecht een maand voorafgaand aan Pasen een groot paasei. Aan de kinderen van de gekozen basisscholen is het de taak om dit paasei zo mooi mogelijk te beschilderen! De paaseieren worden in het winkelcentrum geplaatst. Dan is het afwachten welk paasei de bezoekers het mooist vinden?

Ook zo benieuwd naar de eieren? Kom dan van 10 tot en met 20 pril langs en steun je favoriete basisschool door op hen te stemmen. Tot dan!


Ontdek shoppingcenter Overvecht! 20 April 12:00-16:00 uur
Op zaterdag 20 april vindt er een uitdeelactie plaats om de nieuwe bewoners van het Antoniuskwartier te verwelkomen in Overvecht!

Ben je een nieuwe bewoner van het Antoniuskwartier?
Houd goed je post in de gaten houden, want binnenkort ontvang je van ons een unieke flyer. Op vertoon van deze flyer mag je de goodiebag t.w.v. ten minste €30,- komen ophalen op het HEMA-plein. Tot dan!


Moederdag 11 Mei 12:00-16:00 uur
Op Shoppingcenter Overvecht draait het op zaterdag 11 mei om de moeders van Overvecht! In het winkelcentrum lopen de ‘shopboys’ rond om de boodschappen van de moeders te tillen.  En dat is nog niet alles, want er lopen ook uitdeelheren rond om aan alle moeders heerlijke traktaties uit te delen. Uiteraard iets waar alle vrouwen gelukkig van worden.. Een ode aan de moeders van Overvecht!


Voorjaarskriebels! 25 Mei – 26 Mei  12:00-16:00 uur
Het weekend van 25 en 26 mei staat Shoppingcenter Overvecht weer bol van diverse leuke voorjaarsactiviteiten. Kom proeven, kijken, luisteren en genieten!


Suikerfeest 8 Juni 12:00-16:00 uur
Van dinsdag 4 juni tot en met woensdag 5 juni vindt het Suikerfeest plaats. Om aan onze bezoekers van Shoppingcenter Overvecht te laten zien dat we hier dan ook graag bij stil staan, worden er op zaterdag 8 juni  twee dames ingezet die bezoekers trakteren op hapjes uit verschillende culturen.


Vaderdag 15 Juni 12:00-16:00 uur
Alle vaders in Overvecht kunnen bij de barbier terecht voor een heerlijk, echt, originele scheerbeurt. Snorren, baarden alles wordt door de nostalgische barbier onder handen genomen. En dat is nog niet alles, er zullen ook uitdeeldames rondlopen om hapjes aan alle vaders uit te delen.


Zomervakantie- Waanzinnige winkel- en win weken! 29 Juli- 7 September
Van 22 juli tot en met 1 september ontvang je bij aankoop van je boodschappen een online code speelkaart. En met deze kaart maak je kans op leuke presentjes van de winkeliers!


50 jarig bestaan! 7 September- 29 September
De hele maand september wordt het 50-jarig bestaan van Shoppingcenter Overvecht groots gevierd! Ben je er ook bij?


Halloween 31 Oktober 16:00-19:00 uur
Op verschillende locaties in het winkelcentrum vinden er diverse activiteiten plaats. Wie weet zien de bezoekers ook nog een spookachtige act door Shoppingcenter Overvecht lopen…


Sinterklaas 23 November-5 December
Omdat we Sinterklaas niet ongemerkt voorbij laten gaan, zorgen we ervoor dat Sinterklaas met zijn pieten op 23 november het winkelcentrum weer op stelten komen zetten! Sinterklaas zonder cadeaus is ondenkbaar, dus op zaterdag 23 november worden er ook weer cadeaus aan de prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd uitgedeeld.


Decemberkriebels! 7 December – 29 December
De decembermaand staat bol van de kerstactiviteiten bij Shoppingcenter Overvecht. Laat je boodschappen naar de auto brengen door één van de ‘shopboys’. Heb je een hekel aan inpakken of bak je er weinig van? Dan kun je terecht bij de inpakservice. Heb je een wens voor iemand? Schrijf je wens op en wie weet laten de kerstelfen jouw wens uitkomen! De hele maand december zijn er allerlei  activiteiten te beleven in en rondom het winkelcentrum.

Activiteiten

Facebook
Nieuwsgierig wat er op onze Facebookpagina gebeurt? Bekijk onze Facebookpagina.

Actueel

Iedere laatste zondag van de maand koopzondag!

Supermarkten hebben afwijkende openingstijden.

 

Nieuws

Lees meer over het vernieuwingsplan Shoppingcenter Overvecht

Op de hoogte blijven van activiteiten en nieuwtjes?
Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief of voordeelpas